• Auto algemeen

  Onze verkeersschool is een school waar de kwaliteit in een hoog vaandel staat. Dat uit zich in de goede mond op mond reclame en ons hoge slagingspercentage. De opleiding wordt gegeven door vakbekwame en zeer gemotiveerde instructeurs.

  Het is bij ons mogelijk om je rijbewijs tussen de 10 dagen en 10 weken te halen en alles wat er tussen zit of gewoon 1, 2 uur in de week te lessen. Het is dan ook aan jou om te bepalen wanneer je wilt lessen: overdag, ’s avonds of zaterdags. Je kunt aangeven waar je gehaald wilt worden en waar je weer wilt uitstappen.Je kunt dus zelf bepalen hoe je je rijopleiding wilt volgen.

  Je krijgt bij onze rijopleiding een vaste instructeur(trice) en van het begin tot het einde van de opleiding rij je in dezelfde auto. Wij volgen de CBR-rijprocedure en je krijgt dus rijles volgens de CBR-richtlijnen. Zo kun je precies aan de eisen van de examinator voldoen! Tijdens de rijles vult de instructeur een persoonlijke instructiekaart in, zo blijft hij precies op de hoogte van de vorderingen van je rijopleiding. Wanneer je besluit met autorijles te beginnen, meld je je per telefoon of via de contactpagina aan voor de eerste autorijles.

  Bekijk hier onze diensten

  Geslaagde leerlingen!

  • Gefeliciteerd!! Leroy Machielsen 18 Jaar Rijbewijs Auto
  • Gefeliciteerd!! Jordin Hagen 18 Jaar Rijbewijs Auto

  Bel me direct

  Bedankt!

  voor uw terugbelverzoek,
  wij zullen u zsm terugbellen.

  Heb je een vraag en kom je er niet uit? Laat ons jou terugbellen!

   Contact

   Joop Hagen Vaassen Emsterweg 102
   8171 PK Vaassen
   Tel: 0578 57 19 97
   Mail: info@joophagenvaassen.nl

   Contact

   Joop Hagen Apeldoorn Orderparkweg 2
   7312 EP Apeldoorn
   Tel: 06-51767959
   Mail: info@joophagenvaassen.nl