• Bromfiets theorie

  Vanaf je zestiende mag je op een bromfiets of snorfiets rijden als je hiervoor een geldig bromfietsrijbewijs hebt gehaald. Als je zonder bromfietsrijbewijs op een bromfiets of snorfiets rijdt ben je strafbaar en riskeer je een forse geldboete. Bij schade bestaat de kans dat je verzekeringsmaatschappij de schade niet dekt.

  Om dit theoriecertificaat te krijgen moet je theorie-examen doen. Je mag theorie-examen doen als je vijftien half jaar bent.

  Het theorie-examen

  Wij kunnen een reservering bij het CBR voor je maken. Het examen vindt plaats bij het CBR. Bij het CBR legitimeer je jezelf. Het examen bestaat uit 50 vragen waarvan er 44 goed beantwoord moeten worden. Dit zijn een aantal ja/nee vragen, een aantal meerkeuzevragen en een aantal open vragen. Doe doet examen in je eigen unit op een touch screen.

  De uitslag

  Na afloop van het examen krijg je meteen de uitslag op je scherm te zien. Jek unt ook de fout beantwoorde vragen bekijken. Klik hiervoor op het vraagnummer. Je kunt bladeren met de knoppen ‘Volgende’ of ‘Terug’ onderaan in het scherm. Je hebt hier korte tijd voor. Bovenaan in beeld zie je de tijd die je hiervoor hebt.

  Je krijgt de uitslag ook per e-mail toegestuurd. Zodra je deze mail hebt ontvangen, kun je een nieuwe afspraak maken. Als je gezakt bent weet je zo waar je extra aan moet werken voor je volgende theorie-examen. Als je bent geslaagd registreren wij dat in ons systeem. Je uitslag ‘Voldoende’ is 1,5 jaar geldig.

  Theorielessen Vaassen

  De theorielessen in Vaassen worden gegeven op:
  Dinsdagavond van 18.45 uur tot 19.45 uur. De kosten bedragen EUR 10,00 per les.

  Bekijk hier onze diensten

  Geslaagde leerlingen!

  • Gefeliciteerd!! Leroy Machielsen 18 Jaar Rijbewijs Auto
  • Gefeliciteerd!! Jordin Hagen 18 Jaar Rijbewijs Auto

  Bel me direct

  Bedankt!

  voor uw terugbelverzoek,
  wij zullen u zsm terugbellen.

  Heb je een vraag en kom je er niet uit? Laat ons jou terugbellen!

   Contact

   Joop Hagen Vaassen Emsterweg 102
   8171 PK Vaassen
   Tel: 0578 57 19 97
   Mail: info@joophagenvaassen.nl

   Contact

   Joop Hagen Apeldoorn Orderparkweg 2
   7312 EP Apeldoorn
   Tel: 06-51767959
   Mail: info@joophagenvaassen.nl