• Spoedopleiding

  Wil je op een snelle manier je auto rijbewijs behalen, kies dan voor een spoedopleiding. Een spoedopleiding voor auto rijles kun je tussen de 8 dagen en 8 weken doen en alles wat er tussen in zit.

  Voordat we aan een spoedopleiding beginnen, maken we eerst een afspraak voor een intake rijles, deze intake rijles duurt 75 minuten. Tijdens deze intake rijles gaat een van onze vakkundige gediplomeerde instructeurs bekijken, hoeveel rijlessen je nodig zal hebben. De hoeveelheid rijlessen dat je nodig hebt is afhankelijk van

  verschillende factoren, zoals je aanleg, inzicht, motivatie en ervaring. In een evaluatie gesprek krijg je van de instructeur te horen hoeveel rijlessen je nodig zal hebben en welke opleiding het beste bij jouw past, ook wordt tijdens het gesprek gevraagd wat je wensen zijn. De intake rijles is geheel vrijblijvend, je kunt na de intake rijles ook besluiten om een reguliere rijopleiding te volgen. Als je akkoord gaat met een spoedopleiding dan gaan we alles aanvragen en de rijlessen plannen dus vooraf weet je wanneer en welke tijden je autorijles hebt.

  Wil je je inschrijven voor onze spoedcursus voor het auto rijbewijs? Aarzel dan niet en bel de verkeersschool om een afspraak te maken voor jouw intake rijles. Je kunt ook het contactformulier op onze site invullen en dan wordt je door ons teruggebeld.

  Bekijk hier onze diensten

  Geslaagde leerlingen!

  • Gefeliciteerd!! Leroy Machielsen 18 Jaar Rijbewijs Auto
  • Gefeliciteerd!! Jordin Hagen 18 Jaar Rijbewijs Auto

  Bel me direct

  Bedankt!

  voor uw terugbelverzoek,
  wij zullen u zsm terugbellen.

  Heb je een vraag en kom je er niet uit? Laat ons jou terugbellen!

   Contact

   Joop Hagen Vaassen Emsterweg 102
   8171 PK Vaassen
   Tel: 0578 57 19 97
   Mail: info@joophagenvaassen.nl

   Contact

   Joop Hagen Apeldoorn Orderparkweg 2
   7312 EP Apeldoorn
   Tel: 06-51767959
   Mail: info@joophagenvaassen.nl