• Tussentijdse toets

  Een Tussentijdse Toets is een goede voorbereiding op het autorijexamen. Bij je opleiding voor het praktijkexamen kun je je vorderingen testen met een Tussentijdse Toets. De toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen en om eventuele nervositeit weg te nemen.

  Aanvragen van een tussentijdse toets

  De instructeur bepaalt samen met jou het tijdstip van de toets. Het is pas zinvol als je ongeveer tweederde van de rijopleiding achter de rug hebt. Om deel te kunnen nemen aan de TTT dien je te beschikken over een geldig theoriecertificaat. De instructeur vraagt een TTT voor de kandidaat aan. Hiervoor levert deze het ingevulde aanvraagformulier bij de instructeur in. Je ontvangt een uitnodiging van de rijschool voor de TTT. Deze uitnodiging dien je te tonen aan de examinator en je te legitimeren.

  Tussentijdse Toets

  De toets is een rijtest en veloopt als een echt rijexamen. De duur van de toets is 55 minuten. Alle examenonderdelen worden getoetst en wel volgens de officiƫle exameneisen. De instructeur rijdt tijdens de TTT mee. Tijdens de toets kan je voor de bijzondere verrichtingen vrijstelling verdienen indien de examinator voor dit onderdeel een positief advies uitbrengt. Dit betekent dat de bijzondere verrichtingen tijdens het autorijexamen niet meer getoetst worden. Na afloop krijg je van de examinator een advies aan welke onderdelen van deautorijopleiding nog gewerkt moet worden. Dit advies wordt genoteerd op het adviesformulier.

  Na de Tussentijdse Toets

  Na afloop van de TTT rijd je samen met de instructeur nogmaals de gereden route. Tijdens de route staat de instructeur stil bij de adviezen die genoteerd staan op het adviesformulier. Vanzelfsprekend komen deze adviezen tijdens het vervolg van de rijopleiding herhaaldelijk aan bod.

  Bekijk hier onze diensten

  Geslaagde leerlingen!

  • Gefeliciteerd!! Leroy Machielsen 18 Jaar Rijbewijs Auto
  • Gefeliciteerd!! Jordin Hagen 18 Jaar Rijbewijs Auto

  Bel me direct

  Bedankt!

  voor uw terugbelverzoek,
  wij zullen u zsm terugbellen.

  Heb je een vraag en kom je er niet uit? Laat ons jou terugbellen!

   Contact

   Joop Hagen Vaassen Emsterweg 102
   8171 PK Vaassen
   Tel: 0578 57 19 97
   Mail: info@joophagenvaassen.nl

   Contact

   Joop Hagen Apeldoorn Orderparkweg 2
   7312 EP Apeldoorn
   Tel: 06-51767959
   Mail: info@joophagenvaassen.nl